Eloi Isern aka Eloi el Bon Noi

Graduat superior en composició a l'ESEM Taller de Músics. Guitarrista de professió amb més de 15 anys d'experiència i més de 700 concerts realitzats, durant la seva carrera també ha realitzat estudis als seminaris residencials de guitarra Guitar Craft impartits per Robert Fripp (King Crimson). Des de l’any 2002 fins al 2005 estudia a la càtedra de guitarra flamenca del Liceu, amb el professor Manuel Granados. 
L'any 2013 edita Adolescència: No superada, una obra per a banda de rock, on comença a dissenyar un univers particular basat en una aproximació al psicoanàlisi, i a tota la simbologia que se'n deriva.
Des del 2013 i fins al 2017 fa una aturada en la producció per dedicar-se intensament als estudis superiors de composició dirigint, així, el seu devenir musical cap a les músiques de nova creació en el terreny de la cambrística i l'electrònica. Fruit d'aquests estudis presenta, el setembre del 2017, els Comentaris Polifònics i Sincronies amb el Caos, on explora, a través d'un gran artifici musical, les relacions implícites en la sincronia entre música i imatge.
Actualment treballa en la preparació de nous projectes, focalitzat en la recerca, la mescla i l’adaptació de sonoritats i formats que hom associa a la música contemporània (maleïdes etiquetes), amb les estètiques i els plantejaments d’altres músiques populars actuals.


Eloi el Bon Noi 2017